|
![]() |
Gelişmiş Arama |
|
||||
|
İnternet alanında çeşitli sektörlere yönelik web site tasarımları yaparak web tasarım sektöründeki önde gelen firmaları arasındaki yerimizi hızlı bir şekilde almayı hedefleyen OKvizyon ekibi olarak sizlerin genel ihtiyaçlarını karşılayacak bir takım sistemler geliştirdik. Kaymakamlık Sistemi: OKvizyon ekibinin geliştirdiği, OKvizyon e-kaymakamlık yazılımı ve barındırma hizmeti sayesinde ilçenizin tanıtımını en iyi şekilde yaparak, ilçe halkının daha doğru ve hızlı bir şekilde bilgi edinmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda geliştirdiğimiz bu sistem ile köyünü yada ilçenizin tanıtımınıda yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız. Ürün Tanıtım Sistemi: OKvizyon ekibinin geliştirdiği, OKvizyon ürün tanıtım sitemiyle zamanın ve teknolojik gelişmelerin gereği olarak ürünleriniz ve hizmetlerinizdeki değişiklik ve yenilikleri müşterilerinizle anında paylaşabilir, müşterilerinizin size ve ürünlerinize daha kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız. Emlak Sistemi: OKvizyon ekibinin geliştirdiği, OKvizyon emlak sitesi sitemiyle beraber satışa ve kiraya sunulan ev, arsa, dükkan gibi gayrimenkulleri müşterilerinizle anında paylaşabilir, değişiklik ve yeniliklerden müşterilerinizin her an haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. İşlevsellik ve kullanım açısından büyük kolaylık sağlayan OKvizyon emlak sitesi sistemiyle sizde sanal ortamdaki yerinizi alın! Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız! -İhtiyaç duyduğunuz web sitesi tasarım hizmetini bize iletin! Beraber değerlendirelim! -OKvizyon ekibinin uzman ve dinamik kadrosuyla hayalinizdeki web sitesini oluşturalım! -Böylece OKvizyon farkıyla sizde sanal ortamdaki yerinizi bir an önce alın! |
![]() |
| Etiketler |
| drupall, e-emlak, e-tanıtım, e-ticaret scripti, joomla, kaymakamlık scripti, wordpress |
| Seçenekler | |
| Stil | |